Блинчики из кефира тонкие ажурные: Тонкие ажурные блинчики на кефире
Рецепт: Ажурные блинчики — калорийность, состав, описание
- Рецепт
Ингредиенты на 6 порций
Мука из цельной твердой пшеницы универсальная — 300 гр | |
Яйцо куриное — 2 шт | |
Подсолнечное масло — 25 гр | |
Вода — 300 гр | |
Кефир 2,5% жирности — 500 гр | |
Сахар — 50 гр | |
Сода пищевая — 4 гр | |
Ваниль — |
Выбрать все
В список покупок
- 100 грамм
- 1 порция
- Все порции
Вес: | 100 гр |
Калорийность: | 152 ккал |
Белков: | 4 гр |
Жиров: | 4 гр |
Углеводов: | 24 гр |
Б/Ж/У в %: | 12 / 12 / 74 |
Добавить в избранное
Как вы уже догадались делаются эти ажурные блинчики без молока. Вместо него используется кефир. Блинчики получаются очень тонкие, в дырочках и очень вкусные. Простые ингредиенты и немного времени позволят вам порадовать себя и близких очень быстро и за скромную сумму.
Берем миску разбиваем яйца туда же добавляем сахар и ваниль, перемешиваем.
В яичную смесь добавляем кефир и тоже хорошенько все перемешиваем.
Затем нужно добавить муку и замешиваем тесто.
После того как все смешали нужно постепенно добавлять воду. Вода должна быть обязательно горячей. Когда добавили воду нужно добавить соду снова перемешать и после добавить подсолнечное масло. Еще раз все хорошенько перемешиваем и тесто для ажурных блинчиков готово.
Хорошо разогретую сковороду смазываем растительным маслом выливаем тесто примерно пол половника, распределяем по сковороде и обжариваем с каждой стороны примерно секунд по 30-40.
Подавайте тонкие ажурные блинчики на стол горячими или теплыми со сметаной, вареньем, сгущенкой или медном. Бон аппетит!
Похожие рецепты:
Ажурные блинчики на кефире — Великий повар
Тонкие блинчики, приготовленные на кефире, отличаются своей пористой фактурой и нежностью. Такие блины не прилипают к сковороде, их не сложно перевернуть даже начинающим кулинарам. Эти блинчики еще называют кружевными, поскольку при жарке на их поверхности образуются дырочки. В этой статье мы рассмотрим пошаговый рецепт приготовления блинчиков на кефире. Данное блюдо принято есть на завтрак, но […]
— 300 мл. свежего кефира;
— 2 куриных яйца;
— вода питьевая – 1,5 стакана;
— сахар рафинированный – 2 ст. ложки;
— один стакан муки пшеничной;
— щепотка соли;
— подсолнечное масло – 2 ст. ложки;
— щепотка соды;
— масло сливочное для смазывания.
Тонкие блинчики, приготовленные на кефире, отличаются своей пористой фактурой и нежностью. Такие блины не прилипают к сковороде, их не сложно перевернуть даже начинающим кулинарам. Эти блинчики еще называют кружевными, поскольку при жарке на их поверхности образуются дырочки. В этой статье мы рассмотрим пошаговый рецепт приготовления блинчиков на кефире.
Данное блюдо принято есть на завтрак, но подойдут блины и в качестве десерта к ужину или обеду. В рецепте мы будем использовать соду, которая в сочетании с кефиром придаст тесту воздушность. В нем появляются пузырьки углекислого газа, благодаря которым и обеспечивается ажурность наших блинов.
Тесто для блинов на кефире замешивайте таким образом, чтобы не образовывались комки. По консистенции оно должно походить на жирные сливки.
Итак, приступим к приготовлению:
1. В глубокой миске взбиваем венчиком яйца с рафинированным сахаром и добавляем щепотку соли.
2. Вливаем к этой массе 150 мл. кефира и размешиваем до однородной консистенции.
3. Засыпаем туда же 200 грамм муки, предварительно ее просеяв. И снова перемешиваем так, чтобы не образовывались комочки.
4. Вливаем еще 150 мл. кефира и тщательно размешиваем.
5. Далее кипятим воду, добавляем к ней соду, а затем переливаем воду в тесто и перемешиваем.
Добавляем подсолнечное масло. По желанию можно использовать сливочное, предварительно его растопив. Хорошо перемешиваем.
6. Оставляем тесто на 20 минут при комнатной температуре. Пусть настоится.
7. Разогреваем сковороду с каплей растительного масла и приступаем к жарке.
Берем небольшой половник, зачерпываем им жидкое тесто и разливаем его по сковородке. Сковороду нужно держать под наклоном, чтобы обеспечить равномерность распределения теста по всему ее дну.
8. Ждем пока одна сторона блинчика прожарится и стараемся быстро перевернуть его другой стороной, осторожно подцепив лопаткой.
Обжариваем вторую сторону блина и выкладываем его на подготовленное блюдо. Размещаем остальные блинчики стопкой друг на друга.
Вкусно есть блины, обмакивая их в домашний джем или варенье, густую сметану или сгущенку, мед. А также их можно подавать, наполнив какой-либо начинкой. Она может быть сладкой, например, творог с сахаром. А можно начинить блинчики мясным фаршем или красной рыбой. Так же, не забудьте смазать все блины с одной стороны сливочным маслом, растопленным до жидкой консистенции.
Приятного аппетита!
Кружевные блины из бутылки
Попробуйте сделать кружевные блины из бутылки. Такое необычное, эффектное блюдо из узорчатых блинов празднично украсит стол на Масленицу или на детский праздник.
- Время: 30 минут
- Выход: 10 блинов.
Продукты:
Ингредиенты, необходимые для блинного теста, перечислены ниже. Помимо продуктов вам понадобится пластиковая бутылка и две воронки. Одну воронку берем как обычно, а другую, через которую всыпаем муку в бутыль, берем большого размера.
- — молоко — 200 мл;
- — мука в/с — 1 ст.;
- — яйцо — 1 шт.;
- — сахар — 1,5 ст. л.;
- — соль — 3 г;
- — сахар ванильный — 1,5 г;
- — масло подсолнечное — 2 ст. л
Для такого необычного приготовления блинчиков вам понадобится чистая пластиковая бутылка на 1,5 л. Для этой цели лучше взять бутылочку с дозатором, так как через нее тесто вытекает тонкой струйкой, а значит, делать узоры будет удобнее.
Приготовление блинов в пластиковой бутылке
Всыпаем приготовленные по рецепту сахар и соль через воронку в бутылку. Сюда же через воронку влить молоко и сырое яйцо. Закрутив крышку бутылки, смешайте в бутылке молоко с остальными добавленными к нему ингредиентами.
Просеять через сито отмеренное по рецепту количество пшеничной муки.
Добавить в муку ванильный сахар.
Теперь вставьте в горлышко бутылки с жидкими компонентами теста большую сухую воронку. Через него всыпать в бутылку просеянную муку. Если второй воронки нет, то можно использовать предыдущую, помыв ее и вытерев насухо.
Когда вся мука, предназначенная для теста, окажется в бутыли, закручиваем сосуд крышкой. Теперь смешайте жидкие ингредиенты теста с сухими в бутылке. Для этого возьмите в руки наполненную бутылку. Начинаем интенсивно взбалтывать бутылку в руках, тем самым перемешивая все компоненты блинного теста в однородную массу. Таким образом вымешивайте тесто в течение нескольких минут, пока в нем не разобьются все мучные комочки. Теперь оставьте тесто постоять 15 минут. После того, как тесто отдохнуло, с помощью воронки влить 2 ст. л. подсолнечного масла. Снова закрутите банку крышкой для теста, снова замесите тесто, но теперь уже с маслом.
А теперь приступим к самому интересному: жарим узорчатые оладьи из бутылки. Ставим сковороду для жарки блинов на огонь, но сильно ее не нагреваем, так как тонкие узорчатые блины нужно выпекать на умеренно разогретой сковороде. Для смазывания сковороды можно взять кусочек несоленого сала или кусочек картофеля, надеть на вилку и смочить растительным маслом. Открутите крышку на бутылке с тестом. Аккуратно тонкой струйкой вливайте тесто в сковороду, рисуя тестом выбранный узор, например, сердечко. Так как выпечка блинного теста выпекается довольно быстро, то внимательно следим, чтобы наша работа не подгорела. Тонкий ажурный блинчик быстро, но аккуратно переворачиваем широкой лопаткой, чтобы поджарить его с обратной стороны.
Нежные кружевные блинчики красиво смотрятся на столе.
Pehea e Kuke ai i nā blancakes me kefir — 8 i kēlā me kēia meheu — nā pāʻina hoʻomākaukau
Share
PIN
твит
Send
Share
Send
. RIAR 9003 9003 9003 9003 9003 9003 9003 9003 9003 9003 9001. lahilahi nā huahana кулинарный я kuke ‘ia ma ke kapuahi. Kūlike lākou i kekahi me ka manoanoa, kaukaʻi ʻia i ka loaʻa o ka hū i ka papa kuhikuhi. I kēia ʻatikala e haʻi wau iā oe pehea e kuke ai i nā блин мне кефир, e haʻawi wau i nā ʻōlelo aʻoaʻo kūpono a me nā papa hana ʻanuʻu me kēlā me kēia kikoʻī.
Hāʻawi ʻia nā блины ме nā ʻano meaʻai like `ole a me nā hoʻopiha. Купоно но ка айна какахиака нуи аи оле меаай меаоно. ʻO nā mea nui кефир, na hua, ka palaoa, kō, ka pa’akai. ‘Ай и ка ‘айла меа кану, а лайла хамо ‘иа ме ка вайупака. Hiki iā oe ke heluhelu i nā ʻatikala ʻē aʻe e pili ana i ka kuke ʻana me ka wai a me ka wai paila, ka waiū a me ka waiū ʻawaʻawa.
ʻO ka ʻike калория
ʻAʻole hiki ke kapa ʻia nā блины hou a ʻulaʻula hoʻi he huahana papaʻai, oiai hoʻohana ʻia ka waiūpaka, kō, kōpaʻa. Eia nō naʻe, me ka nui o ka lawelawe ana, ʻaʻole lakou e hōʻeha nui i kāu kiʻi.
ʻO ka ʻike калорийность на блин кефир lahilahi ʻo 170-190 ккал ma 100 mau g. Kaukaʻi nui ʻia i ka nui o ke kō, ka hoʻohana ʻana o ka waiūpaka ke смазывание, ka momona o кефир.
ʻO ka nui o ka калории o ka блины manoanoa me ka hoʻohui o ka hū i oi iki aʻe — 180-200 ккал на 100 грамм.
ʻ Типслело аоао ма муа о ка куке ана
- Хики иа `ое ке канана и ка палаоа и локо о ка пол хо`овалевале ма муа, ака `ой аку ка майка`и ма муа о ке куке. E kōkua kēia i ka hana ʻana i nā блины me ka fluffier a me nā mea hou aʻe.
- Май хоохана и ка нуи о ка сода бакена и ка вайхона. E hōʻino kēia i ke ʻono, hōʻole i kāu mau hana.
- ʻOi aku ka maikaʻi o ka aila sunflower kiʻekiʻe no ka palai ʻana.
- E waiho i ka palaoa no 10 mau minuke ma mua o ka palai ʻana.
`О блины лахилахи ма кефир
МА КА МЕА КАХАКАХА! I mea e ma’alahi ai ka lawe ana iā lākou mai ka ipu hao, e hoʻohui i 2 punetēpu nui o ka aila mea kanu i ka hui.
- палаоа 1,5 кяха
- хуа моа моа 2 шт.
- кефир 2 кяха
- вай вела 100 мл
- пищевая сода 5 г
- паакаи ½ ч.
л.
- kō 1 ст. л.
- Kaʻaila mea kanu no ka palai ʻana
Kalepona: 165 Kcal
Белки: 4,6 G
Momona: 3,9 G
Nā Kāpelu: 28.1 G
- 9
HOKUHAIA -WAAI -WAAI -WAAI -WAAI -WAAI -WAAI -WAAI -WAAI -wauha -wauha wauha wauha wauha wauha wauha wauha wauha wauha wauha wauha wauha wauha wau (e ʻono) мне 1 mau kīʻaha palaoa i loko o kahi pola nui. Hoʻohana wau i kahi mea hana meaʻai e wikiwiki i ka hoʻonāukiuki. Laila haʻalele wau i ka palaoa wale no 8-10 mau minuke e ʻae i ka soda kope e hana.
Uha wau i nā hua 2. Hoʻonāukiuki au. Нинини вау и ке коэна о ка палаоа (0,5 мау киаха). Ke ninini nei i ka wai wela me ka mālie, me ka ho’ōki ‘ole o ka ho’oulu ana. Pono ke kumu i ka wai i ke kūlike ʻole.
Hoʻomaʻa wau i kahi skillet me ka lalo manoanoa. E hoʻomāhele like i ka hui ʻana ma luna o ka pā o nā pā, hana wau i nā neʻe вращающийся малие.
Kaukaʻi ʻia i kāu ʻike кулинария a me kou ловкость, e hoʻohuli i ka блинчик i ka lewa a i `ole pry mālie iā ia me kahi шпатель. Fry ma nā ʻaoʻao ʻelua a hiki i ka коричневый коричневый.
Hoʻololi i kahi pālahalaha nui. Hāʻawi au i nā блинчики wela me ka ягодный джем a i ʻole ka waiima awaawa. Кеу ка ‘оно!
О блины маноаноа маамау ма кефир
На Поно:
- Кефир — 0,5 л.
- ʻO ka hua manu — 3 mau ʻāpana.
- Kahi palaoa i kānana ia — 2,5 мау кяха.
- ʻO ka paʻakai, ka soda — ka hapalua o ka чайная ложка o kēlā me keia.
- Сахар — 3 пуна нуи.
- ʻAilā Sunflower — 25 мл.
Pehea e kuke ai:
- Ke hoʻohana nei i kahi whin a mea kāwili paha, hoʻopili wau i nā meaʻai āpau. `О ка меа кой ка палаоа. Hoʻohui iki i ka mea (1/4 kiʻaha i kēlā me kēia), e hoʻoulu mau. Pono ka waihona palaoa i hoʻopau i ka like me ka waena. Waiho au ia ia i mau minuke he umi.
- Lawe wau i ka pā palai manoanoa. Нинини вау я локо или кахи айла меа кану. Ke hoʻomehana nei au.
- E ninini wau i ka pancake mua i waenakonu o ka pā.
Махеле вау ма луна о ка ‘или. ʻO ka manoanoa o ka papa e pili ana iā 4-6 мм. Пани вау и ка пои.
- Ке ку аэ кахи апана макани ма луна, хоохули вау ия иа.
- Коричневый вау и кекахи аоао ме ка пани оле о ка пои.
Hoʻomākaukau wikiō
Hoʻololi wau i nā блины i hoʻomākaukau ia i kahi papa pālahalaha. Нинини вау ия я ме ка вайупала я хо’охехе’иа.
`О на блины maikaʻi me nā lua
`О на блины ме на луа хе мама а ме на huahana кулинарный воздух. Hoʻomākaukau ia mai ka palaoa palaoa. ʻO kekahi o nā hana nui e hoʻohana nei i ka wai paila e kōkua i ka hana me ka глютен. He mea ma’alahi ka’enehana no ka hana ‘ana i nā блины с перфорацией. Me ka malama pono ʻana i ka papa ʻaina a me nā ōlelo aʻoaʻo i kuhikuhi ia, e kāpae ʻia ke kūkulu ʻia ana o nā puʻupuʻu, a e lilo ka malama i mea laumania, nani a ʻono hoʻi.
Поно:
- Кефир — 400 мл.
- ʻO ka paʻakai manoanoa — 5 г.
- На хуа моа (кохо ‘иа) — 2 апана.
- Каха куни — 7 г.
- ʻO ka palaoa palaoa — 2 кяха
- Ka wai maʻemaʻe — 200 мл.
- ʻO kaʻaila mea kanu — 2,5 пуна нуи.
- ʻO ke kō i ka ʻono.
Манао кокуа! Inā oe e hoʻolālā e hoʻopihapiha i nā блин мне ка Jam a Jam paha, e hoʻohui i kapalena iki o ke kō kō.
Хоомакаукау:
- Hoʻā wau i ka ipuhao uila e kiʻi i ka wai paila. E kanana i 2 mau kīʻaha palaoa i loko o kahi pola nui.
- Ho’ohui wau i ka huahana waiū fermented a me nā hua moa 2 i loko o ka pā ‘oko’a. Паакаи. Kau wau i ke kō i ka ʻono (ʻaʻole i oi aku ma mua o 2 puna nui).
- Hoʻohui liʻiliʻi wau i ka palaoa i ka hui kāwili ia mai ka paukū i hala. Hoʻopilikia wau epale i ka hoʻokumu ana nā puʻupuʻu.
- Ninini au i 200 mau kenika o ka wai paila. E ninini wau i ka soda i loko o ke kīʻaha. E hoʻoulu me nā neʻe wikiwiki a me ka hana, ninini i ka palaoa.
- Hoʻokomo wau i ʻelua punetēpu o ka aila mea kanu. Хоохуи майкаи ма надежда о ка хоохуи ана и ка меа надежда лоа.
Loaʻa iaʻu kahi однородная масса.
- Hoʻohana wau i nā pā pā manoanoa me ka aila mea kanu.
- Нинини вау и ка палаоа ме ка ковш. Ма ка хо’окалуа ана и ка па, хаави аку вау ма луна о ка апана холоко’а. Айя ке ахи ма луна ики аэ о ка авелика. Hoʻomoʻa wau ma kahi o 1-2 mau minuke.
- Ма Хоуп о ка мака о на лихи, хоохули вау и ка меа хана ма луна. Ma kēlā ʻaoʻao, e hoʻomoʻa no 30-50 kekona.
Hoʻololi mālie и блины huehue i puha ʻia i kahi pā pālahalaha. Хоокомо вау и локо о кахи пуу. Ке хо’алили лакоу, хо’омака вау и ка хо’опили (кохо).
О на блины Ажур ме кефир а ме ка вайю
На Поно:
- Кефир — 500 мл.
- Сода — 1 чайная ложка.
- Молоко — 1 кяха.
- ʻO ke kō Гранулированный – 1 пуна нуи.
- ʻO ka paʻakai — 0,5 чайной ложки.
- Хуа моа — 1 апана.
- ʻO kaʻaila mea kanu — 2 пуна нуи.
- ʻO ka palaoa keʻokeʻo — 1,5 мау ки’аха.
Hoʻomākaukau:
- Hoʻomaʻamaʻa wau i ka huahana waiū i ka mahana o ka lumi, ʻaʻohe mea e wela ai.
Ke ninini nei wau i ka waiū i loko o kahi kō. Hoʻonohonoho wau e hoʻolapalapa.
- Hoʻohui wau i кефир mehana me ka paʻakai a me kō. Хаки вау и ка хуа ману, нинини и ка сода. Хуи поно мэ ка венчик.
- E ninini haʻahaʻa i ka palaoa i loko o ka hui. Loaʻa wau i kahi kūlike e like me ka momona momona, ka однородный a me ka ʻole o nā шишки.
- Ninini wau i ka waiū wela i loko o ka palaoa. Lawe wau i koʻu manawa, ninini ia ia i loko o kahi kahawai lahilahi a mai hōʻoki i ka hoʻohoihoi. Hoʻohui wau i ka aila mea kanu.
- Hoʻāʻā ikaika wau i kahi pā palai manoanoa. Hoʻomoʻa ma kekahi aoʻao a hiki i ke gula ʻōmaʻomaʻo ma luna o ka ʻili āpau. Hoʻohuli wau ia ia. Куке ана ма ка ао’ао ‘ē а’э.
- Хоокомо вау и ка ажур а ме на блин нани и кахи па палахалаха.
Манао кокуа! Inā lahilahi ka palaoa, e hoʻonui i ka palaoa.
Hoʻomaʻa wikiō
Pehea e hana ai i nā блинчики с заварным кремом lahilahi me ka tī liʻiliʻi
Nā Pono:
- Кефир — 500 мл.
- ʻO kaʻaila mea kanu — 10 мл.
- ʻO ka tī liʻiliʻi home — 200 г.
- Кавай пайла — 400 мл.
- Ванилин — 1/4 чайной ложки
- О ка хуа моа — 4 мау апана.
- ʻO ka palaoa o ka papa kiʻekiʻe — 450 г.
- Па паакаи — хапалуа пуна лиили’и.
- ʻO ke kō Гранулированный — 4 чайные ложки.
Hoʻomākaukau:
- Lawe wau i waho i ka ipu me ka huahana waiū fermented mai ka pahu hau i ‘elua mau hola ma mua o ka kuke ʻana, i mea e mahana ai.
- Ke hoʻololi nei i ka tī hale ma ka papa nui. ʻĀnai mālie wau i ʻole e ike ʻia nā mea nui. Нинини на кефире. Хуэй поно.
- И кахи киаха окоа, куи и на хуа моа ме ка паакаи. E ninini iki i ke kō (hoʻololi i ka nui, e kia ana i kāu mau makemake a me nā makemake o ka ʻohana). Кау вау и ка ванилин.
- Hoʻohuiʻia ka huikau Hopena me кефирно-творожная масса.
- E kanana i ka palaoa i kahi ipu maʻemaʻe. E hoʻonui iki i ka soda bakina a me ka palaoa i ka palaoa, e manoanoa ana ke kumu.
- Ma ka pae предпоследний, hoʻopiha wau i ka wai i hoʻolapalapa hou ia. Э хо’ойкаика икаика.
- И ка хопена, нинини вау и ка аила и меа э хоохуи оле мау ай и ка ва о ка палаи ана.
- Hoʻomoʻa wau ma kahi pāpale wela wela ma nā ʻaoʻao ʻelua.
Хоокомо вау иа иа и локо о кахи па нуи а нани хои.
Каай ме ка вай кохуа а ме ка манная крупа
На Поно:
- Кефир 2,5% момона — 1,5 л.
- ʻО ка палаоа палаоа — 1 кг.
- Вай — 1 кяха.
- Манная крупа — 1 кило.
- ʻO ke kō Ваниль — хапалуа ки’аха.
- ʻO ka paʻakai — 1 чайная ложка.
- ʻO kaʻaila mea kanu — 3 пунетепу.
- Пата — 70 г.
- Aia ʻo Soda ma ke kihi o ka pahi.
Хоомакаукау:
- Ke ninini nei au i кефир i loko o kahi kōpena nui. Huli wau i ka wela waena, hoʻomehana iki ia ia. Нинини вау и ке ко (ваниль), кау и ка паакаи ме ка сода.
- E kanana iā манная крупа i nā ʻāpana, e hoʻouluulu me ka венчик.
ʻAʻole wau e ʻae i ka hoʻokumu ia ʻana o nā puʻupuʻu.
- Hoʻokomo wau i ka waiū wai hoʻoheheʻe i loko, a waiho i kahi ʻāpana liʻiliʻi e hamo i ka pā. Э хоулу хоу. Ninini wau i ka palaoa i kanana mua ‘ia. Hoʻomanaʻo e hoʻala.
- Hoʻomoʻa wau i ka palaoa. Waiho wau ia ia wale no 40-60 mau minuke i pehu ka манная крупа. Ма надежда о ка манава и хаавия, е маноаноа ноя.
- Hoʻonāukiuki au i ka lehulehu. Ke ninini nei wau i loko o ke kīʻaha (a i ole he mea liʻiliʻi hou aʻe) i ka wai i hoʻolapalapa ia e loaʻa ai ke kūlike i makemake ʻia. Makemake au e kuke me ka palaoa palaʻa a lahilahi hoʻi, e hoʻomanaʻo ana i ka waiū awaawa wai.
- Ма надежда или 3-5 мау минуке, е хо’охуи и ка айла меа кану. Хоонаукиуки ау.
- E hamo i ka pā palai me kahi hua liʻiliʻi o ka bata. Хоона вау.
- Fry ma nā ʻaoʻao 2. Lawe i kou manawa e hoʻomoʻa pono i nā блины, также известные как ʻaʻole e ʻā.
ʻO nā huahana culinary ma kefir me ka wai paila a me манная крупа e ʻano ea пышная лоа. E, как lākou me ka hū i ka manoanoa. ʻO ka hiki ana o ke kō vanilla i ka meaʻai e hoʻohui i kahi ʻono ʻono.
Koho papaʻai me ka hua ‘ole
Nā Pono:
- Кефир — 400 мл.
- Палаоа — 250 г.
- Кавай пайла — 200 мл.
- Сахар — 1,5 пунетепу.
- ʻO kaʻaila mea kanu — 2 пуна нуи.
- ʻO ka paʻakai a me ka soda — hapalua o ka чайная ложка o kēlā me keia.
- Пата — 5-10 г блинов без наипу айла ме.
Hoʻomākaukau:
- Hoʻohui wau i kefir mehana (ʻaʻole mai ka pahu hau) me ka paʻakai a me ke kō. Нинини с газировкой.
- Ке палаоа палаоа. Hoʻohui малие вау и кефир. Hoʻomoʻa wau i ka palaoa me ka ole o nā pūpū.
- Ke paila nei au i ka wai. Kuhi wau я 1 aniani и ка нуи. Laila hoʻohui au i ka aila mea kanu. Хоонаукиуки ау.
- Hoʻomoʻa wau i loko o ka pā palai, kahi e wela a hoʻomoʻa mua ʻia me ka waiūpaka. ʻEleʻele wau iā ia ma nā aoʻao ʻelua. Hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole wau e ʻaʻā.
- Hoʻokomo wau iā ia i loko o kahi paila a hamo iā ia me ka waiūpaʻa inā ʻaʻohe piha.
Блинчики ху пушистые
На Поно:
- Ху хоу — 20 г.
- О ка хуа моа — 2 мау апана.
- Сахар — 3 пуна нуи.
- ʻO ka palaoa — 1,5 мау ки’аха.
- Кефир 2,5% момона — 1 кг.
- Пата — 50 г.
- ʻO ka wai he hapalua kiʻaha.
- ʻAilā Sunflower — 2 пуна нуи.
Хоомакаукау:
- E ninini wau i ka wai mahana i hoʻolapalapa ʻia i loko o ka pā. Hāpai wau i ka hū, hoʻonui i ka hapalua kiʻaha palaoa. Kau wau я 1 puna nui o kō kō. Waiho au 15-25 мая минуке.
- Ма Хоуп о ка манава и кухикухи ia, ninini au i кефир. Hoʻokomo wau i ka paʻakai a me ke kō i koe. О ка хаки ана и на хуа моа. E hoʻowali me kahi вилка maʻamau, венчик, hoʻohana i kahi mea hana meaai e wikiwiki i ka hana.
- Хоокомо хаахаа вау и ка палаоа и канана муаиа, лауе и коу манава. Hana akahele wau i mea e hana ʻole ai nā puʻupuʻu.